HeemAvenue Nieuws updates

9 Jan
2023

Verkoopbijeenkomst koopappartementen deel 2 op 21 januari 2023

Op zaterdag 21 januari de verkoopbijeenkomst gehouden worden van de koopappartementen type Aletta. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u tegelijkertijd informatie over enkele eengezinswoningen die nog te koop staan.

23 Nov
2022

START VERKOOP en inschrijving gestart | Koopappartementen HeemAvenue

Afgelopen zaterdag is onder grote belangstelling bij Van Waay Interieurs in Benthuizen de verkoop gestart van 22 appartementen (gebouw Hugo) binnen project HeemAvenue. Mocht u afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid zijn geweest, dan kunt u vanaf vandaag de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier ophalen bij De Makelaars aan de Schoutenhoek 40 in Zoetermeer.

9 Nov
2022

Verkoopbijeenkomst koopappartementen op 19 november

Op zaterdag 19 november is vanaf 10:00 tot 11:30 uur de verkoopbijeenkomst en start de verkoop van de eerste 22 koopappartementen, betreffende project HeemAvenue bij Van Waay Interieurs in Benthuizen.

17 Oct
2022

HeemAvenue in ’t Streekblad

In de jonge wijk Oosterheem realiseert Van der Kooy Vastgoed langs de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in twee fases project HeemAvenue. Het project bestaat uit een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes. Op zaterdag 4 juni start de verkoop van de 23 eengezinswoningen bij Hudson Zoetermeer, direct naast de projectlocatie. Hier kunt u de brochure ophalen, vragen stellen of meer informatie krijgen over het project.

25 Jun
2022

Start/Verkoop Fase 2

Als vervolg op de succesvolle verkoop van fase 1 van project HeemAvenue, zijn inmiddels de 27 ruime en duurzame eengezinswoningen binnen fase 2 in verkoop gegaan. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 juli.

4 Jun
2022

Succesvolle Verkoopbijeenkomst eengezinswoningen

​Op zaterdag 4 juni hield Van der Kooy Vastgoed de verkoopbijeenkomst van fase 1 van project HeemAvenue. Geïnteresseerden konden bij restaurant Hudson, wat pal naast de projectlocatie ligt, meer informatie krijgen over het project en een verkoopbrochure ophalen.

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour