HeemAvenue Wonen in Zoetermeer

HeemAvenue is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in Zoetermeer op loop- afstand van het openbaar vervoer en op fietsafstand van het wijkwinkelcentrum. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod voor uw dagelijkse benodigdheden, een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. 

Bereikbaarheid

De RandstadRail brengt u snel en eenvoudig naar het moderne Stadshart, de historische Dorpsstraat en de overige wijken van Zoetermeer maar ook naar omliggende plaatsen als Den Haag en Scheveningen. Dankzij de strategische ligging ten opzichte van de A12 bent u ook met de auto snel op weg in de richting van Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Dat maakt Zoetermeer ook een prima uitvalsbasis als u werkt in de regio. Wilt u de drukte even ontvluchten? In slechts een paar minuten bevindt u zich in het groene Bentwoud of natuur- en recreatiegebied Noord Aa waar u heerlijk in de buitenlucht kunt ontspannen.

Alles dichtbij

Wilt u skiën op de steile indoorskibaan van SnowWorld, een potje karten, lasergamen of Prison Island spelen bij GameCity of slaat u liever een balletje op de green van BurgGolf? Een ijsbaan, klimhal en grote sportparken; Zoetermeer heeft het allemaal. In slechts 50 jaar tijd groeide Zoetermeer uit van een klein boterdorpje tot de derde stad van Zuid-Holland met 125.000 inwoners, een ruim aanbod sportfaciliteiten, een uniek leisure-aanbod en een sterke innovatieve sector.

Bekijk de video Royaal wonen in Oosterheem

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour