17/3/2023 Nog enkele duurzame appartementen en eengezinswoningen beschikbaar

De verkoop van de appartementen in gebouw Hugo binnen project HeemAvenue loopt zo voorspoedig dat inmiddels ruim 70% is verkocht. De laatste appartementen zijn beschikbaar vanaf € 385.450 vrij op naam. 

De koopappartementen variëren in grootte van 76 m² tot 112 m² en hebben allemaal minimaal 3 kamers. De grootste appartementen beschikken over 4 kamers. De appartementen in het kleinschalige complex beschikken over raamkozijnen van plafond tot vloer die zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Ieder appartement wordt opgeleverd met onder andere standaard een Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een volledige uitgeruste badkamers en toilet, een eigen privéberging en eigen privéparkeerplaats. 

In fase 1 van het project zijn nog twee ruime en duurzame eengezinswoningen beschikbaar. 

De eengezinswoningen hebben een speelse gevel met grote, hoge ramen die zorgen voor een fijne lichtinval. Standaard beschikt u over maar liefst 140 tot 143 m² woonoppervlak, een ruime achtertuin en twee eigen privé-parkeerplaatsen op het binnenterrein. Met een eigen bodemwarmtepomp wordt de woning op een energiezuinige wijze (gasloos) verwarmd en in de zomer gekoeld.

Interesse in een van de woningen?
Neem contact op met de verkoopmakelaar (079 323 88 38 / info@demakelaars.nu).

Naar overzicht

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour