9/1/2023 Verkoopbijeenkomst koopappartementen deel 2 op 21 januari 2023

Verkoopbijeenkomst appartementen Aletta HeemAvenue bij Van Waay Interieurs

In de jonge wijk Oosterheem realiseert Van der Kooy Vastgoed langs de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in twee fases project HeemAvenue. Het project bestaat uit een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes. Op zaterdag 21 januari de verkoopbijeenkomst gehouden worden van de koopappartementen type Aletta. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u tegelijkertijd informatie over enkele eengezinswoningen die nog te koop staan. 

“De koopappartementen Aletta zijn beschikbaar vanaf € 375.450,00, variëren in grootte van 76 m² tot 112 m² en hebben allemaal minimaal 3 kamers”, vertelt Thijmen Cornelissen van Van der Kooy Vastgoed. “De grootste appartementen beschikken over 4 kamers. De appartementen bevinden zich in een kleinschalig complex met een moderne architectuur. Raamkozijnen van plafond tot vloer zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw balkon of loggia. Zo heeft u straks een mooi uitzicht over de omgeving.” En er zijn nog meer voordelen. “Ieder appartement wordt luxe opgeleverd met onder andere standaard een Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een volledige uitgeruste badkamer en toilet.”  

“De woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig, en beschikken over een ruime privéberging op de begane grond en een of twee eigen parkeerplaatsen op het eigen terrein”, vult Thijmen aan. “De parkeerplaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. De bodemwarmtepomp, die uw eigendom is, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en kan ook koelen via de vloer in de zomer.”

De woningen liggen centraal in Zoetermeer, op loopafstand van het openbaar vervoer en fietsafstand van het wijkwinkelcentrum waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Er is ook een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. In de buurt bevinden zich verschillende vormen basisonderwijs. Als u de stad liever even achter u wilt laten dan bent u in slechts een paar minuten midden in het groene Bentwoud of bij natuur- en recreatiegebied Noord Aa waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur.

Tijdens de verkoopbijeenkomst zijn de projectontwikkelaar, de hypotheekadviseur van de Rabobank en verkoopmakelaar van DE Makelaars aanwezig om u een nadere toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn er gedetailleerde tekeningen en artist impressions aanwezig om u een goed beeld te geven van het totale project, uw toekomstige appartement of woning en de omgeving. 

Kunt u niet wachten tot de verkoopbijeenkomst? Op deze website vindt u meer informatie en de woningzoeker waarmee u de indeling van de verschillende woningen kunt bekijken en een handige tool waarmee u uw energiebesparing kunt berekenen. 

De bijeenkomst wordt gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon vrij binnenlopen.

Adres verkoopbijeenkomst
Van Waay Interieurs
Verbreepark 27 
2731 BR Benthuizen

Naar overzicht

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour