Een dorpje midden in de stad Ruim van opzet

Een straat vol moderne, ruime woningen rondom hofjes die een gezellig en vrij gevoel geven: dat is HeemAvenue. De woningen zijn dankzij de ruime opzet zeer geschikt voor gezinnen. 

Bekijk de situatie

Zo beschikt u over een ruime woonkamer, drie (optioneel vier) grote slaapkamers, een nette badkamer, een aparte ruimte die gebruikt kan worden als inloopkast of thuiswerkplek en een diepe tuin.

Doordat de woning grote, hoge kozijnen bevat zijn alle ruimtes verrassend licht wat het ruimtelijk gevoel enorm versterkt. Ook beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen op het binnenterrein; zoeken naar een plekje behoort dan ook voorgoed tot het verleden.

Eengezinswoningen, koop- en appartementen Een tweetal hofjes

Langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan realiseert Van der Kooy Vastgoed project HeemAvenue; een project met een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen.

De directe omgeving is met groene entrees, diverse kleine pocketparks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn, verassend natuurlijk. De hofjes lijken zo net kleine dorpjes midden in de stad.

De locatie

Heeft u interesse? Schrijf u in!

Wil je het laatste nieuws ontvangen over dit project schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, druk op de knop hieronder.

Direct inschrijven