HeemAvenue Start/Verkoop

Laatste update Start/Verkoop

Afgelopen zaterdag 4 juni is onder grote belangstelling in Hudson Zoetermeer de verkoop gestart van 23 eengezinswoningen binnen fase 1 van project HeemAvenue.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om aanwezig te zijn, dan kunt u de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier ophalen bij De Makelaars aan de Schoutenhoek 40 in Zoetermeer. De documenten vindt u ook digitaal via de links in dit bericht.

Heeft u interesse in één van de woningen? 
Dan kunt u via het invullen van het inschrijfformulier uw interesse kenbaar maken. U kunt zich inschrijven tot en met maandag 13 juni, 12:00 uur.

Het ingevulde inschrijfformulier kunt u indienen via heemavenue@vdk.nl.

Ps: over de huur- en koopappartementen is op dit moment nog geen informatie bekend. U kunt zich hier dus ook niet voor inschrijven. Middels mailingen wordt u hierover op de hoogte gehouden.

HeemAvenue Verrassend natuurlijk en besloten wonen in een stad

Langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan in Zoetermeer realiseert Van der Kooy Vastgoed in twee fases project HeemAvenue; een mix van 50 eengezinswoningen, 44 koop- en 72 vrije sector huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom besloten hofjes.

De eengezinswoningen bevinden zich centraal in de wijk Oosterheem. Ze worden gekenmerkt door de omkadering en een groene haag als tuinmuur rondom het terrein. Met uw auto rijdt u het privé-binnengebied in, zo naar uw eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van uw woning. 

In de directe omgeving vindt u diverse pocket parks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn. Ook bent u zo bij het wijkwinkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, kunnen de kinderen lopend naar school en bent u met de RandstadRail in enkele minuten in het stadscentrum van Zoetermeer. U woont verrassend natuurlijk en besloten in de stad.

Heeft u interesse? Schrijf u in!

Wil je het laatste nieuws ontvangen over dit project schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, druk op de knop hieronder.

Direct inschrijven