Maak kennis met de makelaar en ontwikkelaar

Makelaar Erik Jenné (De Makelaars Zoetermeer) en projectontwikkelaar Thijmen Cornelissen (Van der Kooy Vastgoed) zijn enthousiast over HeemAvenue. “Oosterheem is een jonge, zeer gewilde wijk”, legt Erik uit. “Dit zijn echt een van de laatste ruime, grondgebonden eengezinswoningen inclusief eigen parkeerplaatsen in de wijk Oosterheem.”

Makelaar en ontwikkelaar 5612
Thijmen Cornelissen en Erik Jenné

Ook over de appartementen en de locatie is hij erg te spreken. “Je zit zo centraal. Op loopafstand van het openbaar vervoer, scholen en winkels. Als u de andere kant opgaat, bent u slechts enkele stappen of fietsbewegingen verwijderd van het Bentwoud en recreatiegebied Noord Aa met de Zoetermeerse Plas.

“Je zit overal zo dichtbij. Dat is echt een van de sterke punten van deze locatie.” “Samen met de gemeente Zoetermeer, stedenbouwkundigen en architecten hebben we gekeken naar hoe we deze mooie locatie goed in konden richten”, zegt Thijmen.

 “Ik ben erg blij met het uiteindelijke plan en het moderne ontwerp van deze duurzame en bovendien comfortabele woningen. De uitstekend geïsoleerde woningen beschikken over een eigen bodemwarmtepomp die naast verwarmen ook kan koelen, ideaal in warme zomers.”

De Makelaars Zoetermeer

Begeleiden, vanuit het kantoor aan de Schoutenhoek 40 in Zoetermeer, bij de aankoop en verkoop van woningen. Dat doen ze accuraat en snel. Al meer dan 20 jaar. Met kennis van zaken en huizen, en liefde voor de stad en haar inwoners.

Bekijk nu onze 360º tour

Via de 360º tour krijgt u een goed beeld van hoe de woningen en appartementen er in het echt uit gaan zien.

Naar 360º tour